ER DU PÅ UTKIKK ETTER EN KOMPETENT INVESTERINGSRÅDGIVER?

Kontakt oss for en hyggelig og uforpliktende prat rundt dine behov!

Fokus Kapitalforvaltning

Kristianplass 2,
6010 Ålesund

Kontakt oss gjerne!

Fyll inn skjema så kontakter vi deg så snart som mulig.

Våre ansatte

Profilbilde av Arild Rødal

Arild Rødal

Partner
Mobil: 995 61 889
Send e-post

Arild Rødal har jobbet med investeringsrådgiving og finansmarkedet siden 1995. Først som kundekonsulent i Sparebanken Møre, deretter har Arild vært instrumentell i etableringen av Skagen Fondenes kontor i Ålesund. I løpet av sine 19 år hos Skagen fondene har Arild jobbet som formuesforvalter, regionsansvarlig og vært leder for Region Nord i fondsselskapet. Arild var også partner i Kraft Finans AS (2016-18). Arild er utdannet bedriftsøkonom fra BI, og er Autorisert Finansiell Rådgiver (AFR) og Autorisert Porteføljeforvalter (NFF).

Profilbilde av Johan Frisvold

Johan Frisvold

Daglig leder/Partner
Mobil: 481 42 061
Send e-post

Johan Frisvold har lang erfaring fra finans- og investeringsrådgiving. Første jobb var som rente- og valutamegler i Kreditkassen (1998), før han begynte som formuesforvalter og senere, regionsansvarlig i Skagen Fondene (2001-15). Han hadde i samme periode ansvar for Skagen Fondenes institusjonelle kunder i Møre og Romsdal, og Sogn og Fjordane. Johan har også arbeidet i Formuesforvaltning (2015-16) og var partner i Kraft Finans AS (2016-18). Johan er siviløkonom fra Handelshøyskolen i Bodø med spesialisering innen investering og finansiering og har jobbet i finansmarkedet siden 1999. Frisvold er Autorisert Finansiell Rådgiver (AFR).

Profilbilde av Vebjørn Ask

Vebjørn Ask

Leder Forretningsstøtte
Mobil: 911 04 094
Send e-post

Vebjørn Ask har over 20 års erfaring fra finansmarkedet. Hans første jobb var som valuta- og rentemegler ved Nordea Markets’ regionale meglerbord i Ålesund (1998-2017). De siste fire årene var Vebjørn Chief Sales Manager, før han ble senior valuta- og aksjemegler i Multi Markets AS, avdeling Ålesund. Våren 2019 ble Vebjørn ansatt som leder for Back Office i Fokus Kapitalforvaltning AS. Vebjørn har en Bachelor i Business Administration fra University of Bath og Master i operasjonsanalyse fra University of Warwick. Han er godkjent Siviløkonom fra NHH og er autorisert for investeringstjenester gjennom Verdipapirforetakenes Forbund (VPFF).